Inchirieri Limuzine Nunti Alba Iulia Sebes


Nunti Elegance

Acest serviciu ofera posibilitatea transportarii clientului la adresa desemnata si a plasarii vehiculului in asteptare pe toata durata evenimentului. Clientul este ulterior transportat la adresa de destinatie.

 

Limuzina pentru o nunta de vis

Pentru evenimente cu insemnatate personala unica, serviciile noastre pot oferi un plus de stil si rafinament, complementand frumusetea evenimentului prin eleganta si exclusivitate. Evenimentele  memorabile sunt create cu oameni de calitate, in locuri speciale si prin obiecte unice. Daca sala de nunta e deja rezervata si rochia de mireasa este deja aleasa, mai ramane de adaugat elementul simbol al celebrarii, si anume, limuzina alba. Acest accesoriu devine tot mai dezirabil in cadrul momentelor festive. City Limousine, va pune la dispozitie o limuzina Lincoln Town Car de opt locuri facilitand in mod elegant continuitatea bucuriei festive. Limuzina poate acomoda confortabil pe protagonistii principali ai evenimentului, atat mirele si mireasa dar si nasii. De obicei rutele parcurse in cadrul unui astfel de eveniment incep cu preluarea mirilor si a nasilor de cununie de acasa si transportarea la Primarie, pentru oficierea casatoriei civile. Aici, masina asteapta pana la finalizarea ceremoniei, dupa care preia cuplurile care sunt duse la Biserica. Dupa oficierea cununiei religioase, cuplurile sunt transportate elegant la sala de evenimente pentru a da startul petrecerii. Un astfel de itinerar implica o revervare estimativa de 4-6 ore, timp de inchiriere destinat in exclusivitate evenimentului. Vrei o nunta cu steif? Pentru o nunta in stil Hollywoodian apeleaza cu incredere la City Limousine!

 

 

 

Majorate si Evenimente Private cu clasa

Pnetru o aniversare deosebita va oferim un serviciu personalizat care ofera distinctie si clasa. Transportul este asigurat de soferi profesionisti care garanteaza siguranta si integritatea persoanelor pe intreaga durata a traseului. 

 

 

Concerte

Evenimentele cultural - artistice sunt un prilej de buna dispozitie si destindere. De aceea va oferim un serviciu care preia responsabilitatea transportului in conditii de siguranta pentru ca dumneavoastra sa participati si sa va bucurati cat mai mult de momente placute indelungate. 

 

 

Teatru

Considerate adevarate escapade romantice, serile de teatru au fost si vor ramane adevarate simboluri de inalta clasa. Venim in intampinarea unor astfel de evenimente printr-un serviciu care va ofera intimitate, discretie si rafinament.

 

 

City Limousine "Partenerul Black Tie"

limuzine receptii-limuzine botezuri-limuzine evenimente mondene

Pentru receptii si dineuri, acest serviciu asigura imaginea officiala adecvata evenimentului. Profesionalismul este garantat atat de curtoazia si tinuta reverenta soferilor cat si de conditia impecabila a autovehiculelor. Transportul nu mai este motiv de ingrijorare cu City Limousine. Traiesti bucuria evenimentului neconditionat. Daca in mod uzual, participarea la petreceri presupune aranjamente de transport complicate, de obicei cu obligatii, acum serviciul de inchiriere limuzina cu sofer intampina buna dispozitie si alunga grijile. De acum invitatii oricarei mese festive sunt procupati cu buna dispozitie fara a mai fi nevoie sa fie soferi. Alege buna dispozitie alaturi de City Limousine!

 

Servicii corporate

Un serviciu dedicat intalnirilor de afaceri care preia responsabilitatea transportului si asigura punctualitatea deplasarilor in timp util. Fie ca este vorba de vizite scurte de afaceri sau “board meetings,” serviciul nostru de transport executiv asigura promptitudinea si profesionalismul impus de eticheta business. Fiind unul dintre primele servicii de transport de acest gen din Romania, City Limousine, ofera prin serviciile sale calitatea premium asa cum este intalnita in marile metropole ale lumii precum Milano, Munchen, Londra sau New York. Apeleaza cu incredere si beneficiaza de un serviciu sigur si distinctiv.

  

Evenimente mondene

Lansari de carte si film sau petreceri private. Va putem asista in conturarea imaginii de exclusivitate si distinctie a evenimentului. Pe intreaga durata a serviciului cat si "postservice" personalul City Limousine garanteaza discretia serviciilor prin confidentialitatea absoluta asupra serviciilor prestate. In mod uzual aceasta clasa de evenimente presupune inchirierea unei limuzine cu sofer in regim orar. In aceasta situatie, limuzina asistata de sofer sta in asteptare la dispozitia patronilor pe intreaga durata a evenimentului. Adauga clasa evenimentului cu City Limousine!